Skip to content
Prijs op aanvraag

Groepsgebouw

Op kamp in ons groepsgebouw!

De groepsaccommodatie op het terrein van Markant Outdoorcentrum is een bijzonder gebouw. Het heeft een prachtige, gezamenlijke middenruimte die gezien de ronde koepel en grote ramen voorzien is van een fraaie lichtinval. In deze middenruimte is een grote openhaard aanwezig en zitgelegenheid voor 40 personen. De accommodatie heeft wand- en vloerverwarming en 6 uit hout opgetrokken slaapkamers. In deze slaapkamers staan 3 stapelbedden waardoor er plaats is voor 36 personen. Door in elke kamer één bedje bij te zetten kan dit verhoogd worden naar 42 personen.

Bij een tekort aan slaapplekken en/of een ongunstige verdeling van jongens, meisjes en docenten is het ook mogelijk om buiten de accommodatie groepstenten met stretchers bij te plaatsen.

Prijs groepsgebouw

De prijs is op aanvraag en afhankelijk van de periode en het aantal personen. Gemiddeld ligt dit tussen de € 1050,00 en € 1.450,00 voor 2 nachten. Informeer voor de beschikbaarheid en kosten.

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 8 jaar
  • Minimaal 10 personen
  • Maximaal 42 personen
  • Zomerperiode
  • Winterperiode

Eten op kamp

Het vakantiehuis heeft een zeer ruime keuken met een complete keukeninventaris. Hier kan dus naar hartelust gekookt worden met eigen meegebrachte boodschappen. Ook kunnen scholen ontbijt, lunch, een barbecue, frietje of avondmaaltijd laten cateren. Bekijk hiervoor onze cateringmogelijkheden.

Activiteiten

Bij een schoolkamp op het terrein van Markant Outdoorcentrum hoort ook een mooi outdoorprogramma. Voor basisonderwijs zijn dit onze survivalprogramma’s en voor voortgezet- en beroepsonderwijs zijn dit onze outdoordagen en sportdagen. Stel je eigen programma samen of informeer naar de mogelijkheden!

Zoveel te beleven!

Bij Markant Outdoorcentrum maak je de mooiste herinneringen met collega’s, vrienden & familie of klasgenoten!

Een greep uit de ervaringen

van onze gasten

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
Adres