Ga naar de inhoud
Prijs op aanvraag

Winter groepsaccommodatie

U verblijft in het unieke groepsgebouw dat plaats biedt aan 36 personen met een maximaal van 40 personen. De accommodatie heeft vloer- en wandverwarming, een bijzondere lichtinval en uit hout opgetrokken slaapkamers. Hierdoor is het gebouw een aangename plek om in de winter te verblijven.

In het midden van de centrale ruimte staat een open haard voor een gezellig samenzijn. Er is de mogelijkheid om volledig en verzorgd ontbijt, lunch en diner te bestellen. Ook is er van alles mogelijk met betrekking tot entertainment. Zo zijn er verschillende winteractiviteiten te boeken, te denken aan het populaire spel ‘180 Seconds’ wat gegarandeerd tot hilarische taferelen leidt. ‘s Avonds kan er na gekletst worden in de gezamenlijke ruimte bij het haardvuur.

Het activiteitenaanbod op eigen terrein en in de directe omgeving maakt Markant Outdoorcentrum tot een ideale locatie voor een kort of langer verblijf. De accommodatie is gelegen nabij het recreatiegebied Stroombroek, op een steenworp afstand van uitgestrekt natuur- en bosgebied Montferland. Het Land van Jan Klaassen is onze overbuurman en ideaal voor families met jonge kinderen.

Onze groepsaccommodatie is niet geschikt voor gezelschappen zoals voetbalgroepen, vrijgezellengroepen, studentenverenigingen etc. 

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Minimaal 10 personen
  • Maximaal 40 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd

Zoveel te beleven!

Bij Markant Outdoorcentrum maak je de mooiste herinneringen met collega’s, vrienden & familie of klasgenoten!

Een greep uit de ervaringen

van onze gasten

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: