Ga naar de inhoud

Met de hele familie naar Markant Outdoorcentrum

Samen met je familie herrinneringen opdoen die je nooit meer zult vergeten? Markant is de perfecte locatie voor een familie uitje in Gelderland!

Op het 12 hectaren grootte terein van Markant Outdoorcentrum is er vanalles te beleven. Deze activiteiten zijn verpakt in allerlei verschillende arangementen, gericht op zowel kinderen als volwassenen en variërend van laagdrempelig tot zeer actief. Dus wil jij een familie uitje organiseren in Gelderland en heb jij een voorkeur voor een buitenlocatie? Bekijk dan de verschillende activiteitenprogramma’s die hieronder worden weergegeven.

Neem contact op

€ 22.00 Outdoor Activiteiten € 35.50 Outdoor Challenge € 35.00 Achterhoekse bedrieger € 37.00 Funny Teamgames € 29.50 180 seconds € 29.50 De Alleskunner € 39.95 Expeditie Robinson € 15.50 Step Puzzeltocht € 37.00 Achterhoekse Highland Games € 25.00 Archery Tag € 27.00 Mountainbike Verhuur € 12.00 GPS Tocht Montferland € 12.00 GPS Codekraker € 8.50 Kanospeurtocht € 33.50 Boer Zoekt Koe!

De leukste familieuitjes

In Gelderland

Familie-uitje in Gelderland | Voor jong en oud

Het is altijd een uitdaging om een familie-uitje leuk te maken voor iedereen, maar bij Markant hebben we daar ruime ervaring mee. Samen stellen we een dagplanning op waarbij zowel jong als oud een onvergetelijke dag beleven. Er zijn activiteiten waarbij goede samenwerking vereist is, zoals de Funny Team Games, waar je samen verschillende teambuildingsspellen onderneemt. Maar er zijn ook volop mogelijkheden waarbij kinderen hun eigen avonturen kunnen beleven, zoals een kano-speurtocht onder begeleiding, terwijl de volwassenen zich uitleven in de uitdagende Expeditie Robinson. Alles is mogelijk en wij helpen jou graag om het perfecte uitje samen te stellen!

Verschillende familieactiviteiten

Bij Markant kun je kiezen uit een breed scala aan activiteiten. Om het zoeken naar de perfecte activiteit voor jouw familie gemakkelijker te maken, hebben we deze onderverdeeld in drie verschillende categorieën:

Een tabletgame als de ideale activiteit?

De tabletgames zijn bijzonder populair bij Markant, vooral voor familie-uitjes. Het leuke aan tabletgames is dat je moet samenwerken met je familie. Jong en oud helpen elkaar om samen een oplossing te vinden of een route af te leggen.

Een populaire tabletgame bij Markant is Boer zoekt koe. In deze spannende GPS-tocht wordt je familie opgedeeld in groepen van maximaal zeven personen. Vervolgens ga je met een smartphone en GPS langs 18 tot 24 locaties, om uiteindelijk met behulp van aanwijzingen via sms’jes een raadsel op te lossen. Deze activiteit duurt twee à drie uur en bevat halverwege een korte pauze, waarin de teams kunnen genieten van een drankje in het restaurant. Het team dat als eerste de vermiste koe Aaltje vindt, wint het spel.

Andere tabletgames zoals de Achterhoekse Bedrieger en 180 Seconds! zijn ook beschikbaar. Ook bij deze spellen ga je in groepen een route afleggen om puzzels en raadsels op te lossen of objecten op te sporen. Met de tabletgames is plezier voor jong en oud gegarandeerd.

Familie-uitje in Gelderland | Outdooractiviteiten

Markant is ook bekend om zijn outdooractiviteiten, een uitstekende keuze voor een actief en sportief familie-uitje. We bieden een brede selectie aan activiteiten, waardoor er voor elke familiesamenstelling wel iets leuks tussen zit.

Een van de actieve familie-uitjes is bijvoorbeeld mountainbiken door de Montferlandse bossen. Samen met je familie leg je een prachtige route van ongeveer 25 kilometer af. Na een korte instructie over het gebruik van de mountainbikes begint het avontuur door de mooie omgeving. Maar vergeet niet: naast genieten wachten er ook uitdagende routes door gevarieerde landschappen. Een echte activiteit voor families die van een uitdaging houden. Actieve families kunnen ook kiezen voor kanovaren op de rivier, een bootcamp, boogschieten of Archery Tag.

Gethematiseerde familiearrangementen

Tot slot bieden we thema-arrangementen aan. Dit zijn spellen waar je als familie ongeveer 2 à 3 uur lang moet samenwerken of juist tegen elkaar kunt strijden in verschillende games. Deze thema-arrangementen bevatten over het algemeen toegankelijke spellen, zodat het een ideale activiteit is voor alle leeftijdsgroepen.

Een voorbeeld van een thema-arrangement is de Achterhoekse Highland Games. De games zijn zo ontworpen dat iedereen, ongeacht lichamelijke conditie, kan meedoen, van jong tot oud. Enkele spellen die je bij de Achterhoekse Highland Games gaat doen, zijn bijvoorbeeld Kratje Stapelen, Boerengolf, Band Slingeren en Spijkerslaan.

We bieden ook thema-arrangementen zoals de Funny Team Games of Expeditie Robinson. Al deze arrangementen zijn uitstekend geschikt om met de hele familie te ondernemen. Door deze thema-arrangementen leer je je familie op een hele leuke en andere manier kennen. Eén ding is zeker: Markant zorgt ervoor dat jullie deze dag niet snel zullen vergeten!

Een programma inclusief eten

Wil je het familie-uitje nog specialer maken? Dan kun je de dag beginnen met een heerlijk ontbijt of lunch, bereid door onze cateraar. Denk hierbij aan diverse tosti’s, brood met kroketten, soep, pastasalades en veel meer. Ook kun je de dag gezellig afsluiten in ons restaurant Woodies, waar bijvoorbeeld het Amerikaanse buffet geserveerd wordt. Dit buffet bevat heerlijke gerechten zoals pastasalade met pulled pork, spareribs, hotwings en hamburgers met diverse toppings. Jullie sluiten het buffet af met een heerlijk dessert. Er zijn veel verschillende buffetten waaruit je kunt kiezen. Op de restaurantpagina vind je alle andere buffettopties. We beschikken ook over barbecues, zoals een smoker barbecue en een tafelbarbecue. Daarnaast bieden we vuurschalen aan en verzorgen we live cooking. Voor de kleintjes is er altijd wat lekkers bij, zoals friet met een snack of pannenkoeken.

Met een familie-uitje leer je elkaar nóg beter kennen Tussen de verschillende soorten activiteiten door zijn er veel mogelijkheden om als een team met je familie samen te werken. Dit biedt een unieke kans om je familie op een andere manier te leren kennen, ver weg van de standaard verjaardagen waarbij jullie borrelhapjes eten en over elkaars werk praten. In plaats daarvan komen jullie in een setting waar jullie allemaal tot het uiterste gaan en elkaars kwaliteiten benutten om bijvoorbeeld bepaalde puzzels op te lossen.

Het leukste familie-uitje beleef je in Montferland!

Hoewel veel activiteiten op het terrein van Markant Outdoorcentrum plaatsvinden, hebben we ook activiteiten die buiten ons terrein worden georganiseerd. Markant Outdoorcentrum ligt in Montferland, omgeven door bossen, water en prachtige natuur. Als jullie iets leuks willen doen en tegelijkertijd van de mooie omgeving willen genieten, dan zijn jullie bij Markant aan het juiste adres. Huur bijvoorbeeld met je familie de mountainbikes en fiets de prachtige Montferlandroute. Een leuke, uitdagende maar ook rustgevende activiteit. Wil je er een compleet verzorgd weekend van maken? Bekijk dan het vakantiehuis voor 40 personen op het terrein van Markant Outdoorcentrum!

Prijzen

Een familie-uitje in Gelderland klinkt leuk, maar wat zijn de prijzen? De prijzen van de activiteiten variëren sterk, omdat werkelijk alles mogelijk is. Je kunt het zo uitgebreid of simpel maken als je zelf wilt.

Als jullie bijvoorbeeld een eenvoudige maar leuke activiteit willen doen, zoals de GPS-tocht Montferland, dan kost dit €10,00 tot €12,00 per persoon. Met deze tocht zijn jullie zeker 2 uur zoet en beleven jullie een leuk uitje met de familie. Maar willen jullie dit uitje afsluiten in ons restaurant, dan kan dat natuurlijk ook.

Jullie kunnen ook beginnen met een lunch in ons restaurant, vervolgens laten we de volwassenen Expeditie Robinson doen en houden we de kinderen bezig met Archery Tag onder begeleiding van een instructeur, om af te sluiten met een diner in ons restaurant. Alles is mogelijk, voor zowel grote als kleine budgetten.

Zelf je familie-uitje samenstellen? We geven een overzicht van de keuzes en mogelijkheden, zodat je een helder beeld krijgt en inspiratie kunt opdoen. Alle samenstellingen zijn mogelijk. We hebben de belangrijkste activiteiten opgesomd, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Deze kun je vinden door onze website te bezoeken of door contact op te nemen met ons kantoor.

Je kunt de dag beginnen met een ontbijtbuffet, lunchpakket of lunchbuffet.

Ontbijt buffet Prijs per persoon
Ontbijt Goede Morgen €14,50
Ontbijt kan niet op €17,50
Ontbijt luxe vermaak €22,50
Lunch pakket Prijs per persoon
Basis maar goed €7,50
Lekker luxe €9,00
Super uitgebreid €13,50
Lunch buffet Prijs per persoon
Tosti en kroketten proeverij €14,50
Broodjes lunch €15,50
Luxe lunch €16,50
Super de luxe €22,50

Vervolgens kun je verschillende activiteiten boeken die ook te combineren zijn. Niet alle activiteiten staan hier tussen, dus er is nog meer keuze.

Activiteit Prijs per persoon Duur
Boer zoekt koe €29,50 3 uur
Outdoor activiteiten €19,00 1 uur per activiteit
GPS tocht Montferland €10,00 2 uur
Funny Team Games €35,00 3.5 uur
Achterhoekse Bedrieger €32,00 2 uur
Archery Tag €22,50 2 uur
Expeditie Robinson €37,00 3.5 uur
Outdoor challenge €32,50 3.5 uur
Step puzzeltocht €14,50 2 uur
Achterhoekse Highland games €35,00 3 uur
Outdoorclinics €19,95 1,5 uur
GPS outdoor combinatie €36,00 4 uur
Mountainbiken €25,00 dagdeel
Kanospeurtocht €8,00 1,5 uur

Wil je de dag op een leuke manier afsluiten kan dat in ons restaurant met een diner. We hebben nog meer buffetten beschikbaar op de restaurant pagina.

BBQ & Live cooking Prijs per persoon
Barbecue Stroombroek €18,50
Barbecue ‘t Loo €21,50
Pannen buffet €18,50
Vuurschalen arrangement €27,95
Smoker barbecue €29,50
Tafel barbecue €22,50
Tapas Smoker arrangement €27,50
Buffetten Prijs per persoon
Snack buffet €7,95
Markant buffet €19,50
Achterhoeks buffet €22,50
Hollands buffet €26,50
Wereld buffet €22,50
Tapas buffet €25,50
Amerikaans buffet €22,50
Stampotten buffet €17,50
Biologisch buffet €29,50

Een sportieve activiteit? | zelfs oma kan meedoen!

Omdat we zoveel verschillende arrangementen hebben zit er altijd wel iets leuks bij waar zowel opa en oma als de klein kinderen aan mee kunnen doen. We hebben wat actievere activiteiten voor de families die actief zijn en van avontuur houden. Maar ook voor de families die gewoon een rustige, gezellige en onvergetelijke dag willen, hebben we genoeg keuze met laagdrempelige spellen waar elke leeftijdsgroep aan mee kan doen. Uiteraard kan je ook een arrangement laten samenstellen waar de ouderen een laagdrempelige activiteit doen, terwijl de kinderen onder begeleiding van een instructeur hun grenzen kunnen opzoeken en al hun energie eruit kunnen gooien. Alles is mogelijk bij Markant!

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijf? Bekijk dan onze bedrijfsuitjes in Gelderland!