Ga naar de inhoud

Onvergetelijke uitjes voor groepen

Wij richten ons met Markant Outdoorcentrum al meer dan 30 jaar op de groepenmarkt. Dit doen wij op een prachtige outdoorlocatie in de Achterhoek, waarbij we ons 12 hectare grote terrein volledig inzetten voor activiteiten die eventueel gecombineerd kunnen worden met overnachting en horeca.

Dus, ben jij van plan een onvergetelijk groepsuitje in de Achterhoek te organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk de activiteiten hieronder en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Neem contact op

€ 29.50 De Alleskunner € 29.50 180 seconds € 37.00 Funny Teamgames € 39.95 Expeditie Robinson € 15.50 Step Puzzeltocht € 35.00 Bitcoin Baron € 37.00 Achterhoekse Highland Games € 25.00 Archery Tag € 35.00 Achterhoekse bedrieger € 27.00 Mountainbike Verhuur € 35.50 Outdoor Challenge € 22.00 Outdoor Activiteiten € 30.00 Ies kolde training € 12.00 GPS Tocht Montferland € 12.00 GPS Codekraker € 21.95 Outdoorclinics € 8.50 Kanospeurtocht € 17.50 Kanotochten op de rivier € 12.00 Kids Code Kraker € 21.50 Kids Outdoor Challenge € 33.50 Boer Zoekt Koe!

Ervaringen

Van anderen

De leukste activiteitenprogramma's

Voor groepen

Groepsuitjes ideeën in de Achterhoek

We bieden veel verschillende activiteiten voor groepsuitjes in de Achterhoek (vlakbij Doetinchem). Om dit wat overzichtelijker te maken, verdelen we de mogelijkheden in verschillende categorieën.

Kinderactiviteiten in de Achterhoek

Als eerste hebben we kinderarrangementen. Deze arrangementen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De activiteiten en arrangementen die voor deze leeftijdsgroep zijn bedoeld, zijn bijvoorbeeld: de kanospeurtocht, de kids outdoor challenge of de kids code kraker. Als je bijvoorbeeld met je familie een leuke dag wilt organiseren bij Markant Outdoorcentrum en er zijn kinderen rond de 8 jaar aanwezig, dan zijn deze activiteiten erg geschikt voor die leeftijdsgroep.

Groepsuitje in de Achterhoek | Een GPS-game?

Voor jongeren en volwassenen zijn er een hoop activiteiten. De eerste zijn onze GPS-spellen. Dit zijn vrij laagdrempelige en wat goedkopere spellen die gespeeld kunnen worden met een groepsgrootte vanaf 20 personen. Een bekend spel is de gps-codekraker, waarbij je op zoek gaat naar munten (codes) die op het terrein verstopt zijn door middel van een GPS. In dit spel moeten de teams vragen oplossen om de juiste codes te vinden. We bieden ook diverse tablet- en smartphonegames aan. Deze games zijn interactiever, competitiever, duren langer en zijn daardoor ook iets duurder. Een voorbeeld hiervan is het arrangement Boer Zoekt Koe, waarbij je op zoek gaat naar een koe die vroeger op magische wijze is verdwenen. Een leuk en laagdrempelig groepsuitje voor alle leeftijden in de Achterhoek.

Onze outdooractiviteiten

Dan hebben we uiteraard ook nog de échte outdooractiviteiten te boeken als groepsuitje. Bij deze activiteiten kun je zelf een combinatie van activiteiten samenstellen en ga je met elkaar en een professionele instructeur de verschillende outdooractiviteiten langs. Vlot bouwen, tokkelen, kanospellen op het water, mountainbiken, survivalbaan of handboogschieten, het is allemaal mogelijk! In de outdoor challenge ga je écht de competitie aan met elkaar. In verschillende teams neem je het op tegen elkaar in diverse outdooronderdelen en de groep die de meeste punten verzamelt, wordt officieel de winnaar! De outdooractiviteiten zijn vanaf 20 personen te boeken.

Thema groepsuitjes

Ook hebben wij bij Markant Outdoorcentrum verschillende thema-arrangementen ontwikkeld. Hierbij strijd je in groepen tegen elkaar op verschillende spellen die horen bij het betreffende onderwerp. Voorbeelden zijn de Achterhoekse Highland Games (Oud-Hollandse spellen in een stoer jasje), Funny Team Games (vrolijke teamspellen) en het Expeditie Robinson-arrangement. Hierbij worden spellen gespeeld die ook te zien zijn in het gelijknamige televisieprogramma Expeditie Robinson. Al deze thema-arrangementen duren ongeveer 3,5 uur, inclusief een kleine pauze en koffieontvangst. Teams bestaan meestal uit zo’n 5 tot 8 deelnemers per groep, afhankelijk van de activiteit en de groepsgrootte. Het minimale aantal deelnemers per spel is 20 personen.

Ons outdoorcentrum in de Achterhoek

Al onze groepsactiviteiten bieden we aan op het terrein van ons outdoorcentrum in de Achterhoek, in de gemeente Montferland. Zo kun je bijvoorbeeld mountainbiken door de bossen rondom onze locatie of de GPS-codekraker doen in het schilderachtige plaatsje Braamt, waar ons outdoorcentrum gevestigd is. Activiteiten zoals kanovaren, tokkelen en archery tag vinden allemaal plaats op ons terrein. Met een gebied van twaalf hectare is ons outdoorcentrum de perfecte plek voor uitdagende en leuke groepsuitjes.

Maak van je groepsuitje een heel weekend

Willen jullie het uitje uitbreiden met een overnachting? Markant Outdoorcentrum beschikt over tal van overnachtingsmogelijkheden op ons terrein. We hebben een groepsaccommodatie waarin ongeveer 40 personen kunnen overnachten. Daarnaast beschikken we over velden waar tenten staan opgesteld en waar eventueel tenten neergezet kunnen worden. Deze tenten zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat er voor elke groepsgrootte wel iets passends tussen zit. Verder kun je ook in ons restaurant ontbijten, lunchen en dineren. Ons restaurant biedt een breed scala aan mogelijkheden, waaronder verschillende arrangementen, vuurschalen, barbecues, enzovoort. Maak van je uitje meteen een weekend om nooit te vergeten.

Hoe ziet een dag er bij Markant uit?

Het is altijd mogelijk om een activiteitendag te combineren met live cooking of een van de vele buffetten, en één of meerdere overnachting(en). Om een beeld te geven van hoe een groepsuitje eruit kan zien, volgt hieronder een voorbeeld. We gaan uit van een samengesteld arrangement Achterhoekse Highland Games in combinatie met het arrangement Vuurschalen BBQ met een drankenpakket.

14:00 – 14:15 Koffieontvangst in Restaurant Woodies en speluitleg van de instructeur

14:15 – 15:45 Eerste ronde van het Highland Games-arrangement

15:45 – 16:15 Korte pauze met eventueel een drankje of een versnapering

16:15 – 17:45 Vervolg tweede ronde Highland Games-spellen

17:45 – 18:00 Prijsuitreiking

18:00 – 18:15 Douchen (op aanvraag) of opfrissen en naar restaurant Woodies!

18:15 – 20:15 Vuurschalen Barbecue en 2 uur drankenpakket (bier, fris en wijn)

20:15 Borrelen met drankjes